Make your own free website on Tripod.com

KURSUS PEMANDU PELANCONG MASJID DIANJURKAN OLEH OUTREACH ABIM & JABATAN AGAMA ISLAM WILAYAH PERSEKUTUAN

DI MASJID WILAYAH PERSEKUTUAN PADA 24 & 25 OGOS 2002
1
2

PROGRAM INTERNATIONAL YANG DIADAKAN DI DEWAN KONFEREN MASJID AL - GHUFRAN, DIANJURKAN OLEH INFANCA INTERNATIONAL

Peserta program World Halal Food Concil ini terdiri daripada warga luar negara. Ia dianjurkan oleh sayarikat INFANCA International. Ini adalah program International yang pertama diadakan di Masjid ini. Suasana ini dirakamkan ketika jamuan diadakan di dewan makan.

Tiga orang staf masjid telah dihantar untuk mengikuti kursus ini.

Peserta - peserta sedang khusyuk mendengar kuliah yang disampaikan oleh salah seorang penceramah di Bilik Seminar Anjung A.

Peserta telah dibawa melawat ke sekitar masjid Wilayah. Gambar - gambar berikut adalah sebahagian daripada tempat - tempat yang dilawati.

Gambar 1 adalah pemandangan di luar dewan solat utama. Manakala gambar 2 adalah bahagian dalam dewan solat utama.